O nama

naša kompanija

9+
Godina postojanja
100+
zadovoljnih klijenata
80.000+
registratora mesečno
35+
popijenih kafa dnevno

O nama

Šta mi predstavljamo i čime se bavimo

Firma Arak graf je osnovana 2012 godine sa sedištem u Smederevskoj Palanci. Kao osnovna delatnost je zamišljena izrada kancelarijskog materijala (registratori, fascikle od hromokartona, fascikla-herbarijum, arhivska kutija) Razvoj firme je svake godine išao uzlaznom putanjom, kupovinom opreme koja je bila nephodna za praćenje trenda u izradi registratora, koji su centralni proizvod naše firme. Godinu za godinom radili smo naporno i širili i osvajali trziste prvo domace a od 2015 i strano (Bugarska,S.Makedonija,BiH,Crna Gora) Poslujemo u proizvodno-magacinskom prostoru na oko 2000m2. Proizvodnja se odvija u dve smene, tako na dnevnom nivou možemo da proizvedemo oko 3000kom registratora, što na mesečnom nivou iznosi između 80000 – 90000 registratora. Ovakav način proizvodnje nas svrstava među najveće proizvođače registratora u zemlji, što dalje implicira da možemo da se odazovemo svakom zadatku i u kratkom roku odgovorimo na potrebe kupaca. Pored svakodnevnih obaveza u domenu poslovanja sačuvali smo svest i savest misleći o očuvanju žovotne sredine i zaštite zdravlja koristeći prevashodno repromaterijale koji su reciklirani želeci da tim potezom damo svoj doprinos da se ekološka svest podigne na što viši nivo.

Misija

Svojom ponudom proizvoda želimo olakšati našim klijentima skladištenje dokumenata bitnih za njihovo poslovanje. Uz stručne i motivisane radnike želimo da stvorimo najbolji proizvod, po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku. Odgovornim poslovanjem i brigom za naše radnike želimo osigurati dugoročnost naše firme.

Vizija

Od samog početka imali smo viziju da tržištu ponudimo domaći kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni, a da sa kupcima gradimo odnos kao sa članom porodice, sa poverenjem. Mi smo porodična firma u kojoj je osim članova porodice, zapošljeno još 30tak radnika, pa se samim tim može zaključiti da su nam zaposleni jedan od glavnih stubova odvijanja proizvodnje i poslovanja preduzeća.

Ciljevi

Naši kratkoročni ciljevi su da zadržimo i ako je moguće povećamo kvalitet naših proizvoda. Takodje u kratkoročne ciljeve računamo i da zadržimo postojeće klijente što se staroh proizvoda tiče, dok kod novih proizvoda želimo da proširimo tržište. U dugoročneciljeve ubrajamo našu želju da u što većoj meri automatizujemo proizvodnju uvodjenjem novih tehnologija.

}